only know your lover when you let her go, and you let her go

Hello everybody, har ju inte bloggat på ett tag.
Men jag har varit i Trysil med min fina vän Filippa och åkt skidor, sedan var de ju nyår där jag var på fest hos Ebbsii och det har varit lite fullt upp! Jag var även duktig och stack till gymmet idag, jag har även städat och rensat ut min garderob på 1000 olikar toppar, jackor, jeans osv.. Duktigt!

Nej men nu ska jag gå och platta mitt hår, gillar att känna mig lite ” extra fin ” inför skolstarten imorgon 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>