Let her go – passenger

Som ni ser här ovan i rubriken är det let her go av passenger som jag suttid och lyssnat på den senaste månaden. Så Cozy låt! Jag har precis klivit upp ur badet och ska börja på spanska glosorna som är tills imorgon.
Jag har varit på gymmet varje dag denna veckan men eftersom min hals inte är helt ok tog jag lite pause idag.
Kram

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Let her go – passenger

    • Nej, jag fyller faktisk 15 detta året haha.
      Nej men på de gymmet jag går på så får jag gymma utan vuxen eftersom min mamma är väldigt bra vän med ägaren för sans & balans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>