De här med beach 2013..

Som ni kanske läser på alla bloggar är beach 2013 helt galet omsnackat osv.
Jag har inget emot er som är grymt taggade eller så men jag har med emot att folk säger att jag skippar kolhyderater och socker med flit samtidigt som jag tränar väldigt mycket för att jag vill gå ner i vikt vilket är helt galet.
JAG TÅLER INTE GLUTEN OCH GÖR EN UNDERSÖKNING JUST NU SÅ JAG FÅR INTE ÄTA GLUTEN ELLER SOCKER OCH OM JAG INTE ÄTER GLUTEN KAN JAG INTE FÅ I MIG KOLHYDERATER.
Och sedan tränar jag mycket för de ger mig mycket motivation och samtidigt är det ett bra sätt att rensa tankarna.

Jag är ju väldigt taggad på att se bra ut i sommar men inte så att jag skippa kolhyderater?
Jag är allergisk så snälla inga mer kommentarer om att jag har anorexi, ät störningar osv.

Tack

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>